Skip to content

A quick lunch

May 23, 2013

leverpostej Danish liver pate

Danish liver pate -leverpostej – and a glas of milk. A nice and quick little lunck.

LINKS:

Recipe in Eglish My Danish kitchen

Recipe in Danish Claus Meyer

From the shop:

Hanegal

Stryhn´s

Tulip

Den grønne slagter

Advertisements
7 Comments leave one →
  1. charlotte permalink
    May 23, 2013 8:49 pm

    hvad med lidt agurk eller roedbeder?

    • May 23, 2013 9:09 pm

      Hej Charlotte. Agurk og rødbede skal der selvfølgelig være! Jeg havde desværre ingen af delene idag, men de hører absolut til . 🙂
      https://mydailydenmark.wordpress.com/2012/08/08/lunchtime/

      • charlotte permalink
        May 24, 2013 2:32 am

        Det var nogen maerklige udtryg jeg saa paa mine skolekammerater’s ansigter da de saa min madpakke – smoerrebroed med mor’s hjemmelavet leverpostej… samt agurk eller roedbede. De kom allesammen med peanut butter og jam sandwiches paa det hvide Wonder bread ;0) Mor’s leverpostej er stadig den bedste paa denne side af Atlanterhavet!

      • May 26, 2013 11:40 am

        Og se hvor sund du er nu 🙂

  2. May 26, 2013 11:05 pm

    dansk leverpostei er fantastisk godt, også hjemmelaget norsk, med eller uten agurk 😉

  3. September 16, 2014 9:34 pm

    Now I am going to do my breakfast, once having my
    breakfast coming over again to read further news.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: