Recipes
My Danish kitchen, all kinds of Danish food: here
Recipes of Bradpandekager
My mother Kirstens kardemommeboller
500 gr. Hvedemel 500 gr Wheat flour
75 gr. Smør 75 gr Butter
50 gr. Sukker 50 gr Sugar
50 gr. Gær 50 g Yeast
½ tsk. Salt ½ tsp. salt
2 ½ dl. Mælk 2 ½ cups. milk
1 Æg 1 Egg
Mælken varmes til 30 grader, gæren opløses heri. Heat milk to 30 degrees, and dissolve yeast
Bland og ælt det hele sammen. Mix and knead it all together.
Dejen stilles til hævning i mindst 1 ½ time. Let the dough rise at least 1 ½ hours.
Bollerne lægges på bageplade og pensles evt. med mælk eller æggehvide.
Put Buns down on baking sheet and brush with a little milk or egg white.
Bages i ca. 30 minutter på 180 grader. Bake for approx. 30 minutes at 180 degrees.